måndag 8 juni 2009

Segerrusig FP-valvaka!


Otroligt kul att FP gjorde ett kanonval. Det lönar sig att vara tydlig. Det lönar sig att inte prata skit om andra. Det lönar sig att vara positiva till förändring. Vi liberaler älskar Europa.

Stämningen på valvakan igår var otrolig och Jan Björklund och Marit Paulsen strålade ikapp. Nu ser vi fram emot ännu ett framgångsrikt val nästa år.

Centern ökade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Folkpartiet gjorde ett mycket bra val i Stockholm. Storstadsliberaler gillar oss. Jag ser fram emot mer samarbete på lokal nivå med Centern i framtiden.

Grattis också till MP och PP, ni har verkligen nått fram med er politik och nu måste alla partier ta integriteten på nätet på allvar. Internet och nya medier har varit en stor faktor i detta val, inte bara för PP och detta bådar för ett väldigt spännande val nästa år.

Men Junilistan, lägg ner, ni är ett minne blott. Och främlingsfientliga SD får fortsätta sprida sitt hat utanför EP-parlamentet. Och vad otroligt skönt att folk har förstått att kommunism är skit.

Inga kommentarer: