tisdag 30 mars 2010

Bloggplats H12, för alla bloggare i Almedalen!


Martina Lind håller tillsammans på Almega att utveckla Bloggplats H12, ett slags presscenter för bloggare i Almedalen. Martina är som vanligt ute på helt rätt spår. Vi som är i Almedelan och bloggar vill inte bara gå på seminarium, vi vill vara med och nätverka och skapa opinion, även på plats.

Jag är övertygad om att twitter, bloggar och andra sociala medier kommer att spela än större i nästa årets upplaga av Almedalen. Förra året var det 1041 traditionella arrangemang att välja i mellan, vilket är helt absurt. Frågan är om det inte blir ännu fler i år? Hur sticker någon ut i detta brus? Jag tror att sociala medier kommer att spela en stor roll. De som kommer med ovanligaste idéerna kommer att leda till störst genomslag. Att stå och dela ut flygblad eller hålla ett bittert seminarium om papperstidningens död kommer att vara meningslöst.

Oavsett hur det blir ska det blir väldigt roligt att åka till Almedalen i år. Men som sagt, ni som bloggar, missa inte Bloggplats H12 när ni väl är på plats.

Inga kommentarer: