fredag 9 april 2010

SDs demagogi och propaganda biter inte

Många Sverigedemokrater såg ett tragiskt fall där en människa dog efter ett bråk på en parkeringsplats som något positivt, de fick den martyr de behövde för att stiga i opinionsmätningarna. Trodde dom. Nu visar det sig att deras hatpropaganda inte fungerar. Stödet för SD minskar nu i Landskrona.

Jag har hela tiden sagt att SD missbedömer svenska folket. Vi är toleranta och öppna. Vi är inte rasistiska som SD vill att vi ska vara. Att SDs ledare, Åkesson och Söder hämtar sin inspiration från nazismen är djupt tragiskt men folk ser detta, tycker det är ruttet och vill inte förknippas med dessa människor.

Mark Klamberg skriver också om detta.

6 kommentarer:

Joakim sa...

Det kan ju vara så att folket märker att SD:s politik inte löser problemen och börjar söka sig till nationalistiska partier. Svenskarnas parti (SvP) har synts en del i kommunen den senaste tiden. Gammalpartiernas lösningar dödade Inger. Känner du inte ditt ansvar?

Seved Monke sa...

Hej Joakim,

Menar du på allvar att de var de etablerade partiernas fel att en människa misshandlar en annan? I så fall skulle alla misshandelsfall vara politiska partiers fel och individer skulle vara helt utan skuld. Det resonemanget blir absurt och faller på sin egen orimlighet.

Alla de som ni så fint kallar etniska svenskar som slår ihjäl sina respektive och andra människor? Vems fel är det att dom mördar?

Mvh

Seved

Fri sa...

Det är ju bra att du vet, det lilla kruxet är bara det att ab-artikeln du länkar till faktiskt bara är ett påhitt av den anledningen att det finns inga siffror på hur stora SD i Landskrona vid den tragiska händelsen.

De siffror som ab använder sig av är de siffror som var resultatet vid valet 2006 i Landskrona.

Du har alltså bara gått på en rejäl pk-bluff från en av sveriges allra sämsta tidningar, en tidning som jämte andra svenska tidningar & bloggar (som din egen blogg) alla har deltagit i att göra den tragiska händelsen i Landskrona till en osmaklig politisk kampanj riktad mot SD eller för den delen alla som har minsta lilla kritik riktad mot utläningar som slår ihjäl äldre kvinnor.

Anonym sa...

Du borde nog titta på siffrorna lite mer noggrant. SD har ÖKAT rejält till riksdagsvalet, så ngt "hej då SD" blir det absolut inte tal om, snarare tvärt om!
..Sen att aftonbladet felaktigt sätter rubriken till ngt annat är inte ett dugg oväntat.

Den absoluta majoriteten av opinionsundersökningarna visar att SD ligger klart över 4% spärren, så frågan OM dom kommer in eller inte är på gränsen till ointressant, då det är mer eller mindre klart. Däremot blir det spännande o se det slutgiltiga valresultatet. I senaste mätningen, där man även undersöker på nätet & inte bara ringer till fasta telefoner (som inte många yngre har idag) hamnade man på 7,6%. Jag kan sätta min hatt på att man hamnar mellan 5 & 9%, men det är min personliga gissning.

Det är inte rasister eller främlingsfientliga personer som röstar på SD, utan helt vanliga människor som tröttnat på alla problem som invandringen faktisk för med sig. Rån, våldtäkter, skadegörelse, kravaller i förorterna, hedersmord osv. (Se fakta från BRÅ.) Detta är FAKTA.

Jag har ännu inte hört eller läst ETT ENDA välunderbyggt argument mot SD & faktan ovan. Bara div orelevant smutskastning. Men i sakfrågan är det tyst, beroende på att ingen kan på ett seriöst sätt säga emot alla fakta som nu faktiskt finns att tillgå. Därav all smutskastning osv, motståndarna har helt enkelt inget att komma med.

//Välutbildad Ingenjör

Seved Monke sa...

Hej!

Jag tror inte att alla som röstar på SD är rasister, men partiets företrädare inspireras av nazismen och är i mina ögon rasister. Ju nämre valet vi kommer, kommer fler och fler att genomskåda detta.

Vill vi ha ett rasistiskt parti i riksdagen? Kommer det att gynna integrationen?

Mvh

Seved

crypto sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.