torsdag 24 juni 2010

Alliansen vinner valet! Allt pekar på det.

Läser i Metro idag att Sverige har en otroligt välskött ekonomi. Trots att den rödgröna sörjan gång på gång ljuger och säger att Sverige är i kris visar siffror att vi har skött ekonomin bäst av alla länder i Europa. Detta är direkt pinsamt för oppositionen. Senaste mätningarna visar att svenska folket inte går på löngner och svartmålning.

Jag tror dom rödgröna strategerna är väldigt förvirrade idag. Deras demegogi fungerar inte. Jag tror dom är helt villrådiga och längtar efter sin sommarledighet. Folket har förstått att Anders Borg och Alliansen gör ett bra jobb och jag skulle bli otroligt fövånad om inte Alliansen vinner med god marginal i September.

Fler mätningar: DN,

3 kommentarer:

Anonym sa...

DEN GRAVIDA FJORTONÅRINGEN FÅR SÄKERT STANNA I sVERIGE NU, SEN HON RYMT. DET RÄKNADE HON UT BRA.
vAD FINNS I sVERIGE SOM ÄR BÄTTRE ÄN iTALIEN SOM HON KOM IFRÅN???
IIkaså klaudija som rymde ett tag; nu får hela tjocka släkten stanna...
sVENSKARNA GÅR PÅ SÅNA HÄR TRICKS, SÅ rösta sd!!

Seved Monke sa...

Hej anonym!

Hur tror du att ert spammande av hemsidor och bloggar leder till något genomslag? Hur många är ni som sitter hemma och surfar runt och tjatar främlingsfientlighet? Tio personer?

Oavsett så önskar jag dig lycka till i livet, det går säkert jättebra för dig!

Mvh

Seved Monke Ajneståhl

Mikael sa...

Hej Seved!

Jag håller helt med dig om situationen i Sverige. Borg och Alliansen gör ett bra jobb. Att den Rödgröna oppositionen är splittrad och går i alla olika håll och pratar en massa "strunt" hittar man då de tydligen bildat en grupp på Facebook som de kallar för "Vi som inte tänker rösta på alliansen i valet 2010".

Där kommer de med en massa grova överdrifter och dumheter. Tex kommer de med förolämpningar mot Carl Bildt och fula påhopp på Reinfeldt. Bland annat har de surrat om liknelser mellan Reinfeldt och Hitler och kopplat ihop Maud Olofsson med fascister.

Som statsvetare så blir man ju mörkrädd när de nedlåter sig till sådana här saker.

Försöker man diskutera eller debattera med dem vilket jag gjort vid ett par tillfällen då jag tyckt de "tramsade" så fick man ta emot en massa personangrepp och fula påhopp där man blir kallad allt från "Rättshaverist" till andra otrevliga saker.

Man undrar om de Rödgröna inte har koll på sina gräsrötter och hur de behandlar och bemöter andra människor.

Så för min del är det solklart att rösta på Alliansen i valet 2010.

Jag tycker det är viktigt med att bland annat behålla arbetslinjen och ordning och reda i de offentliga finanserna.

Oppositionen lovar ju allt åt alla utan att få det att gå ihop ekonomiskt. Det är ju inte ansvarsfull ekonomisk politik.

Därför måste Alliansen enligt mig stanna kvar i minst 4 år till.

Mvh

Mikael