tisdag 13 juli 2010

Alliansens har segervittring i höstens val

Socialdemokratiska partistrateger gnuggar nu händerna och hoppas innerligt att Littorins påstådda sexköp ska bli deras väg till valseger i höst. Jag är helt övertygad om att så inte är fallet. Ok, Littorin har sexchattat, men handen på hjärtat vem har inte gjort det? Betydligt fler än de som skulle erkänna det. Moralisterna i Sverige förfasar sig och sexköpslagen är åter igen på tapeten. Frågan aktualiseras igen, när ska människor i Sverige själva få bestämma vad de gör med sina kroppar? Och när ska moralisterna lära sig skilja på trafficing och sexköp?

Min spaning är denna. Om det visar sig att Littorin har köpt sex flera gånger så kommer inte någon skugga att falla på Alliansen, det är Littorin själv som får bära hundhuvudet som Sveriges nya snuskfarbror. Om de rödgröna försöker göra politik av situationen visar de inte bara på hur dåligt omdöme de har men också med all tydlighet att de inte har någon egen politik. Att smutskasta och demonisera har blivit den rödgröna rörans signum. Men som jag skrivit så många gånger tidigare, jag är inte det minsta orolig, svenska folket kommer att genomskåda retoriken och Alliansen kommer att bli omvald i september.

4 kommentarer:

Under ytan.. sa...

Se blogginlägget.

Seved Monke sa...

??????????

Mvh

Seved

Helena von Schantz sa...

Bra inlägg och analys, men nog är det bra sorgligt att vi har gått i USA:s spår när det handlar om moral. Varför inte skita i vad folk gör i sina sängkammare vare sig de betalar eller inte och istället hålla reda på hur de sköter sitt förtroende och sitt jobb?

Seved Monke sa...

Instämmmer Helena. Och framför allt blir det så mycket dubbelmoral hela tiden. Låt folk göra vad dom vill och säg inte åt andra människor hur dom ska leva sina liv.

Mvh

Seved