tisdag 24 augusti 2010

Sänkt moms för restauranger!

Alliansen meddelar idag att restauranger får sänkt moms från 25 till 12 procent vilket är ett strålande förslag. Det är för dyrt att äta ute idag och jag är övertygad om att väldigt många välkomnar detta. Enligt Maud Olofsson så skapar förslaget 8000 arbetstillfällen, och detta är lågt räknat. Förslaget kommer att leda till att fler går på krogen vilket skapar fler arbetstillfällen.

Det är bra att Alliansen tar arbetslinjen på allvar och verkligen skapar jobb. Jag har så otroligt svårt att förstå att S har lämnat walkover i denna fråga. Det finns väl inte någon som uppfattar S som ett arbetarparti idag?

Ju mer utspel som kommer från de rödgröna ju mer övertygad blir jag att det råder total förvirring. Vad vill man? Man är först emot skattesänkningar men man accepterar 98 procent av Alliansens skattesänkningar. Sen ska helt plötsligt pensionärer få sänkt skatt. Jag är helt övertygad om att det låga förtroendet för S beror på att man inte tror på vad dom säger. Det finns ingen som helst tydlighet och man hoppar från den ena åsikten till den andra. Svenska folket är inte så dumma som socialdemokraterna tror, man genomskådar helt enkelt retoriken.

Inga kommentarer: