måndag 13 september 2010

Tre skäl för att rösta på Alliansen

Expressen skriver idag om 10 skäl till varför man ska rösta på Alliansen och inte på de grönröda.

Här följer mina tre starkaste skäl för att du ska rösta på Alliansen:

För det första. Arbetslinjen. Självklart ska det löna sig att arbeta. De som arbetar ska ha få mer pengar i plånboken än de som inte arbetar. Detta gör att fler människor bidrar till sin egen försörjning och i längden klarar vi den välfärd vi behöver. Om inte arbete lönar sig framför ett passivt bidragsmottagande vill inte människor arbeta och vi får ett system som tar från de som verkligen behöver hjälp. Det var så det såg ut för fyra år sedan när Alliansen tog makten. Vill vi återvända till ett sådant system?

För det andra. Socialdemokraternas hyckleri. Å ena sidan anklagar socialdemokraterna Alliansen för att vara cyniska men samtidigt så har man accepterat 95 procent av de skattesänkningar som Alliansen har infört. Dessutom så vill man sänka skatten åt pensionärerna med 17 miljoner. Detta är inte trovärdigt. Socialdemokratin är ett parti som är helt vilse och låter sig styras av fanatiska miljöhetsare och kommunister.

För det tredje. Håll Sverigedemokraterna utanför inflytandet och rösta därför på Alliansen. Om Alliansen inte får egen majoritet så kommer Sverigedemokraterna att bli vågmästare. Det innebär att de kommer att få stort inflytande över svensk politik och hets och hat mot muslimer, homosexuella och andra minoriteter kommer att bli vardagsmat. Om Alliansen däremot får egen majoritet så får vi en stabil regering som kommer att fortsätta att ta ansvar för Sverige.

Inga kommentarer: