torsdag 3 mars 2011

En bra dag för Sverige!

Idag har Alliansen tillsammans med MP gjort upp om migrationspolitiken och jag är stolt över att vara svensk, våra ledande politiker har tagit ett mycket klokt och humant beslut.

Alla Sverigedemokrater måste känna sig extremt misslyckade idag. Deras hatpropaganda mot alla muslimer genomskådas av fler och fler. En efter en gör dom bort sig och för alla tänkande individer blir det uppenbart att deras politik är ren rasism. Bakom alla vackra ord finns bara en brun rasistiskt smörja. Måste kännas bittert får Åkesson och hans bihang idag. De tar sig in i riksdagen, men har på ett halvår inte kommit en millimeter närmare det som är deras mål, att begränsa invandringen...


26 kommentarer:

Anonym sa...

Ditt höns! Men jag hoppas innerligt att du också sätter ner baken där du också tydligen tänker med den! Givetvis ska såna som du bo i något av de fantastiska multikultiområdena! När flyttar du till Tensta eller Rosengård? Har du någon dotter? Låt henne gå genom någon av de svenska gettonas gator och se hur snart hon blir kulturberikad med något som du tydligen tycker hon ska acceptera?! Som svensk skäms man över sådana svenskhatare som du! Gå nu ut och krama någon av dina favoritmuslimer!

Anonym sa...

Alla i världen kan inte bo i Sverige. Sverige kan inte ta ansvar för alla i världen, det måste ju finnas några gränser (i dubbel bemärkelse)! Jag vill inte att mina barn ska behöva leva i fattigdom eller vara med om ett inbördeskrig bara för att blidka naiva politikers behov av att bekräfta sina inre moralspöken i populismens och den politiska korrekthetens namn - på bekostnad av oss medborgare!

Marma Strand sa...

Bra Seved! Jag är också glad och stolt svensk idag. Vi talar om alla människors lika värde och skydd för de som flyr undan krig och förföljelse.
Att du kommer att få påhopp från anonyma personer vet vi båda två. Enögda personer som precis som vi hade turen att födas i ett rikt land som har klarat sig från krig i 200 år.
Ett land som inte alltid har varit så rikt utan också sett stora skaror lämna Sverige för att bygga sig en framtid någon annanstans. Ett land som med stor tacksamhet tog emot hjälpsändningar med mat och kläder från andra europeiska länder.
Men nu är vi rika och med det följer kaxighet och oförmåga att sätta sig in i andra människors situation.
Sorgligt

Seved Monke sa...

Tack för kloka kommentarer ni två anonyma! Är det inte jobbigt att gå omkring och hata allt och alla? Skaffe ett jobb istället och gör något meningsfullt med era liv istället för att skylla allt på andra människor.

Ni är patetiska och dessutom fega som kommenterar anonymt.

Men lycka till i livet, det kommer säkert att gå jättebra för er!!!!

Mvh

Seved

Seved Monke sa...

Tack Marma!

Seved

Anonym sa...

"Bakom alla vackra ord finns bara en brun rasistiskt smörja."
Stackars dig med sådana fördomar och dåliga argument.
Lyssna på Tysklands Högsta minister

Seved Monke sa...

Och du första anomym, du borde verkligen skämmas. När folk läser din kommentar så inser dom att du är en tokig rasist. Men samtidigt förstår jag att du är frustrerad och ledsen, det kan ju inte vara lätt att tillhöra det förlorande laget..

Seved

Seved Monke sa...

Tyskland... Eeehh... Är vi inte ute på hal is nu? Men blir lite rädd när rasister börjar tala om Tyskland. Men du kanske skulle flytta dit så vi slipper sådana som du här i vårt vackra land.

Mvh

Seved

Anonym sa...

Vad menar landsfadern med stänger dörren? Han öppnar den ju helt vidöppen, kan inte tänka mig att svenska folket står bakom detta vansinne. Jag har röstat höger hela mitt liv men avstod till det i höstens val, det är jag evigt tacksam för idag. Nu går tankarna på vilket land man bör bosätta sig i, jag gråter inombords när vansinnet får fortgå, till skillnad från politikerna lever jag där ute i den verkliga världen, där studenterna får tugga i sig sina egna böcker för att överleva, där de gamla får ligga i sin egen avföring eller få kaffet ransonerat. Där ungdomsgäng får härja helt fritt och svenska ungdomar är en av de mest utsatta grupperna i dagsläget, för våld, rån och misshandel. Och våra politiker slår sig stolt för bröstet, "stänger dörren" jo man tackar, hela Helgeandsholmen har tappat verklighetsförankningen.

David sa...

Det här förslaget innebär mer eller mindre fri invandring. Eftersom alliansen ej längre tänker genomdriva att illegala invandrare skall respektera svenska myndighetsbeslut.

Med fri invandring blir socialförsäkringssystem en omöjlighet. Med fri invandring blir ett pay-as-you-go pensionssystem omöjligt. Detta är enormt orättvist för de som arbetar och betalar jättehöga skatter just nu eftersom de inte kommer få fri sjukvård och pension när de blir gamla och dessutom inte har råd att spara för sin ålderdom (deras inkomster går ju i skatt).

Det här kan man ju tycka om eller inte tycka om. Men ditt uttalande "en bra dag för sverige" är ju litet märklig tycker jag, beslutet innebär ju att "sverige" avvecklas.

Anonym sa...

Jättebra beslut.
Då får polisen ännu mer att göra och jag får ha min alkoholinförsel från Tyskland ifred samtidigt som jag lyfter bidrag.
Det hundratal bilar jag står som ägare på och som jag får 500kr per bil för kommer nog även det bli lågprioriterat.
Varför jobba och betala skatt när precis allting går till dom nya lycksökarna från MENA-länderna när man kan ha det bra själv.

Anonym sa...

Du gör mig spyfärdig. Såna som du förstör vårt land och när inbördeskriget kommer lär vi inte förlåta dig.

Seved Monke sa...

Tack för hysteriskt rolig kommentar, du förgyller verkligen min dag! Inbördeskrig!! Det finns en kampsång som ni kan sjunga, den börjar "Upp till kamp..."

Och lycka till, det kommer säkert att gå jättbra för dig.

Seved

Anonym sa...

Och hur hade ni tänkt avgöra vilka det är som har ' flytt krig och förföljelse' och vilka som inte har gjort det? De har ju ingenting som kan styrka att just dem ska ha rätt till dessa förmåner. Det här öppnar upp för en massiv välfärdsturism vilket på sikt leder till en nedmontering av offentlig sjukvård.

Johan sa...

Det är inte bra att Sverige med en relativt liten skattebetalande befolkning öppnar dörrarna för fri sjukvård för illegala invandrare i ett EU med öppna gränser! Om man vill statuera exempel på att invandringen hjälper Sverige framåt måste man naturligtvis försöka locka till sig folk som kan bidra med något och inte bara gratis vill ta del av resurser som är knappa även för de som betalat skatt här en hel livstid. Det är lika självklart som att man inte själv kan öppna plånboken för alla medmänniskor som gärna skulle vilja ha en tusenlapp innan man pröjsat sina egna räkningar! Naturligtvis önskar jag att alla människor, överallt skulle få all sjukvård de behöver och alltid få äta sig mätta på bra mat och bo i fina bostäder i en trygg och stressfri omgivning utan hat, krig och mobbing. Tyvärr kan jag inte uppfylla det utan måste se till att mina räkningar blir pröjsade och att jag och min familj bor och lever så sunt och bra som vi har råd med. Sen om det blir något över sänker jag gärna en slant till behövande.

Seved Monke sa...

Jag tror inte alls som du, jag är övertygad om att vi behöver fler människor här som kan bidra till vår välfärd. Vi behöver folk som kommer hit och arbetar vilket männsiskor också vill göra. Men i er värld kommer alla hit för att fuska och utnyttja oss naiva svenskar. Det är inte min uppfattning att det är så.

Sluta tro på Sverigedemokraternas propaganda. Deras idioti om islamisering är enbart dumt. Det finns inget hot från muslimer runt om i världen. Hotet som finns är det från Söder och Åkesson som ägnar hela sin politiska gärning åt att sprida lögner och fördomar.

Mvh

Seved

Anonym sa...

Hej Seved, du har en tråkig attityd mot dom som är anonyma... trodde nog att en politisk sekreterare hos fp hade ett bättre ordförråd..
Bättre vore väl att sakligt förklara var vi ska ta pengar i från, eftersom vi nu är så rika så kan man ju undra varför det skall besparas på våra åldringar,skolan,vård..att alla de som kommer ska kunna få arbete är ju en utopi eller har jag fel??? det finns ju ett antal hundra tusen arbetslösa redan idag, är det rättvist mot dessa??? Vad är meningen med att betala skatt och driva ett företag med alla svenska regler om man inte behöver uppehållstillstånd eller personnummer, vem skall kontrollera att dessa nya företag betalar skatt och arbetsgivar avgifter när ägarna är här illegalt???

Alf Molander

Anonym sa...

För att se det från den ljusa sidan: Det sparas en hel del skattepengar när riksdagen lägger ner alla asylprövningar, visumansökningar, o.s.v. För ingen vettig person skulle ju slösa tid på sådan byråkrati när man har samma rättigheter genom att helt enkelt vistas olagligt i ett land.

Seved Monke sa...

Alf, jag tycker inte det är jag som ska ursäkta mig för mitt språk i detta kommentarsfält. Har du läst kommentarerna?

Jag anser att det inte är ett nollsummespel, de som kommer hit kommer att bidra till vår välfärd. Vad får folk att tro att alla som invandrar tar pengar från oss som har bott här en längre tid? Varför skulle de som kommer hit inte vilja göra rätt för sig?

Jag tycker uppriktigt sagt det är skrämmande att folk blir upprörda av att barn som vistas här i landet nu ska få rätt att gå i skolan? Vad vill du att dessa barn ska ta vägen om de inte ska vara här?

Mvh

Seved

Anonym sa...

Seved vilka blaogda idioter ni ar, tur man lamnat landet Sverige som ar styrt av ingrodda hons utan den minsta anknytning till verkligheten.

VARFOR tror du att ALLA andra EU lander stryper invandringen om den nu ar sa BRA for landet?????
Sanningen ar ju att det kostar mer an det smakar, man behover ju inte vara super intelligent for att kolla fakta, eller???

Men som den dumma svensk du ar tycker du val att hela EU ar en hog rasister medan ni blaogda svenskar ar de enda som ser sanningen - skrattretande.

Anonym sa...

Du lägger dig snabbt på samma nivå som de kommentarer du mer eller mindre spydigt besvarar så jo det är inte särskilt snyggt.

Hur kommer det sig att just svenska politiker är så övertygade om att mångkulturen är vår förlovade framtid?
Har ni inte följt med utvecklingen i resten av Europa senaste halvåret där mångkulturen sågas till höger och vänter? Från flera länder jämförbara med Sverige får vi veta att invandringen kostar allt från 20 miljarder per år och uppåt, i Sverige är politkerna övertygade om att vi som förmodligen enda land gör storvinster på en havererad invandringpolitik där en oroväckande stor andeln av de som invandrar är analfabeter. Bara de lär sig språket, lyder mantrat, så kommer de direkt bli samhällsnyttiga svennar. Kanske dags att se på Frankrike där de flesta invandrare redan pratar franska, det har knappast hjälpt. Några riktitga utredningar om invandringens kostnader vill man inte tillåta, risken finns ju att man är snett ute....

Jag är uppväxt i Täby, i unga år aktiv inom MUF där och väl bekant med flera som idag sitter i riksdagen. Jag måste konstatera att i varje fall Moderaterna helt har tappat kontakten med sina egna väljare i denna frågan, än så länge har väljarskaran tigit i takt med att Moderaternas makt vuxit men förr eller senare kommer droppen som blir för mycket för flera av dom, känner redan idag många "kärnväljare" som flyr partiet men det har M lyckats väga upp med att samla upp ännu fler gamla S röster och man undrar nästan om denna absurda invandringspolitik handlar om att importera nya röster.

Josef sa...

@seved
Vilken effekt tror du att det har när du bemöter negativa kommentarer med tex
"Men du kanske skulle flytta dit [Tyskland] så vi slipper sådana som du här i vårt vackra land. "
"Men lycka till i livet, det kommer säkert att gå jättebra för er!!!!"
"Skaffe ett jobb istället och gör något meningsfullt med era liv istället för att skylla allt på andra människor."
?

Seved Monke sa...

Hej Josef!

Om du läser kommenterarna jag fick så kanske du också inser att de är helt meningslöst att bemöta dessa.
Det var därför jag svarade som jag gjorde. Det finns ingen som helst anledning för mig att lägga tid på att bemöta anonyma rasister som inte gör något annat än spammar bloggar hela dagarna.

Passar på att önska dig en trevlig helg!

Seved

Johan sa...

Nej Seved det handlar inte om att gå på SD:s propaganda (som jag f.ö. inte orkar bry mig att ens ta del av) utan handlar om mina egna åsikter och fakta! Att tro att alla människor oavsett urprung och anledning till att de invandrar till ett land kommer att bidra lika mycket till välfärden som du hävdar är mer än lovligt blåögt. In a perfect world, ja, men sanningen ligger tyvärr långt därifrån. Antingen har du satt på dig skygglappar för verkligheten eller så ljuger du medvetet.

morange sa...

True Religion jeans outlet
True Religion outlet
True Religion
True Religion
true religion men coat
true religion men jean clothes
chaussures pas cher

true religion men jeans
true religion mens short jeans
true religion men short T shirt
true religion womens oat
true religion womens jean skirt
sac louis vuitton

morange sa...

Supra Shoes

Supra Skytop Shoes

Supra Vaiders Shoes

Supra Skytop Shoes Outlet

Supra Shoes for sale

skytop supra shoes

supra shoes skytop

supra shoes online

supra shoes for cheap

where can i find supra shoes

where can i get supra shoes

where to get supra shoes

where to find supra shoes