fredag 30 oktober 2009

Dagens skämt, S kramar småföretagarna...


Lyssnade just på Mona Sahlin som försöker framstå som det nya partiet för företagarna. Vem i hela världen tror hon att hon kan lura? Jag är själv företagare och har varit det i snart tio år. Samtidigt har jag varit politiskt aktiv. Väldigt många av de sossar jag möter är helt oförstående för företagarnas villkor och har otroligt många fördomar mot de som driver företag. Kommunalrådet i Göteborg vill inte att friskolor ska få ta ut någon vinst? Carin Jämtin, som kandiderar till posten som Stockholms borgmästare är mot vinster i friskolorna och inom vården. Och dessutom sitter S i samma båt som V som är rena socialister som vill att staten ska äga och driva allt.

Hur tror Mona Sahlin att någon företagare överhuvudtaget tar henne på allvar? Varande människa som driver ett företag inser att det vore en katastrof för den egna livssituationen om den rödgröna röran skulle diktera våra villkor.

Och tror Mona dessutom att hon vinner Stockholmsväljarna när hon kommer med detta utspel? Stockholmarna vill inte ha sossarna vid makten, och detta förändrade ingenting.

Läs vad andra bloggare skriver: Svensson och Kent Persson.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, det skrämmer mig. För mig är företagande det som gäller i första hand och inte att vara anställd.

Vi ses på tisdag :-)

Seved Monke sa...

Ja det är tokigt.

Kul att du kommer på tisdag!

seved