fredag 30 juli 2010

Veckans dummaste uttalande...

Jimmy Åkesson måste stå för veckans absolut mest korkade uttalande. För att inte säga årets. Han menar att SD är det parti som tar islamiseringen på allvar och därför bör homosexuella rösta på Sverigedemokraterna. Muslimer hatar ju homosexuella. Uppriktigt sagt Jimmy, det finns inte en fjolla, flata eller transperson som överhuvudtaget skulle överväga att lägga sin röst på SD. Ni föraktar oss och ser oss som onaturliga. Allt du säger visar att du är en populist som totalt tappat verklighetsuppfattningen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

När det kommer till SD tänker vi väldigt lika!!
/Ola N.

Seved Monke sa...

Bra Ola, hoppas fler tänker som du och jag! Jag trodde först det var ett skämt men Åkesson har inga spärrar alls...

Mvh

Seved

gustaf sa...

"det finns inte en fjolla, flata eller transperson som överhuvudtaget skulle överväga att lägga sin röst på SD"

Sexton procent av dem som röstade i qx.se partiomröstning valde sd, så en och annan sverigedemokratisk bög och flata finns det nog trots allt.

Seved Monke sa...

Gustaf, att ni Sverigedemokrater spammar QX hemsida betyder inte ett skit. Ni verkar inte ha något annat att göra än att surfa runt på nätet och skriva så många kommentarer som möjligt för att försöka få det att se ut som om ni har ett stort stöd.

Hur många är ni som spammar? Har ni en litet nätverk där ni uppmanar varandra att gå ut och rösta gång på gång på olika hemsidor?

Tror ni att er hets mot muslimer kommer att förändra det svenska samhället till det bättre? På vilket sätt då? Kan du inte förklara, jag är idel öra. Faktum är att jag kan inte se något positivt alls med er politik. Det enda ni verkar vilja göra är att sträva mot ett samhälle fullt av fördomar, rasism och otrygghet.

Ni säger er värna det svenska men allt ni har att komma med är nazistinspirerad demagogi? Har ni ingen skam i kroppen alls?

Mvh

Seved