tisdag 14 september 2010

Endast några dagar kvar till valseger!

Alliansen ökar försprånget. I den senaste Skop-mätningen ökar de borgerliga partierna med fyra procentenheter. Folkpartiet ligger stadigt på 8 procent. Sossarna rasar till nivåer som är dom lägsta på 70 år. MP rasar lika mycket och har förlorat en tredjedel av sitt väljarstöd sedan i somras. Det är onekligen skönt att media och bloggare har sett bakom Wetterstrands frälsningsretorik. Hade jag varit grönröd valarbetare hade jag helt gett upp vid detta laget.

Jag skulle bli väldigt förvånad om Alliansen inte får egen majoritet. Hur skulle Mona Sahlin, två ilskna språkrör och Lars Ohly kunna vända det här? Vi kommer att få egen majoritet, SD kommer att stå utan inflytande och de grönröda kommer efter valet att splittras och snabbt bli en pinsam parantes i Sveriges historia. En mycket trevlig utveckling för oss som är Alliansvänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men enligt sossarna så kan man inte lita på opinionssiffror (bara om det går bra för dom).. Är verkligen så nervös nu,, vill verkligen att borgarna ska vinna! // Jonas

Linea depositos mas rentables sa...

Interesting and really well written! Most blogs on the web are not that simple and good like this one.