fredag 4 december 2009

Folkpartiet ökar i opinionen...

Folkpartiet ökar i opinionen. Samtidigt backar moderaterna. Jag tror att debaclet i Vellinge onekligen har satt sina spår bland svenska folket. Det är skamligt att bete sig så som det moderata kommunalrådet i Vellinge har gjort. Schlingmann röt till alldeles för sent.

Men jag tror inte den öppna rasismen i Vellinge är hela svaret på FPs medvind. Jag tror också att FPs ökning beror på att vi har haft landsmöte för två veckor sedan och efter det framgick det att vi är ett tydligt borgerligt alternativ. Vi vill fortsätta sänka skatterna, vi vill uppluckra LAS och vi tar vårt ansvar för klimatet och vill bygga fler kärnkraftsverk.

De nya moderaterna vill driva en politik som är så lik sossarnas som möjligt, eftersom man vill ha makten till varje pris. Samtidigt rasar förtroende för sossarna på väldigt många områden. Moderaterna kramar arbetsrätten, den svenska modellen och är inte längre småföretagarnas parti. Till folkpartiets gläjde genomskådar väljarna detta.

Det är också glädjande att Sverigedemokraterna som dagligen gör vad de kan för att svartmåla muslimer som grupp får väldigt lågt stöd. Vad vill ni Sverigedemokrater driva för politik? Är det verkligen så ynkligt att det enda ni kan komma med är att demonisera de som har flytt hit från andra länder? I så fall är det verkligen ynkligt.