onsdag 10 februari 2010

Lite mer populism från Miljöpartiet...


Hallå Peter Eriksson! Vad håller du på med? När SAAB var illa ute så stod du och grät krokodiltårar och sa att det var ett stort misslyckande att regeringen inte gick in och köpte SAAB. Nu när regeringen går in med pengar i SAS så tycker du att det är fel! Vad vill du egentligen? Tycker du inte att din populism blir väl uppenbar och pinsam?

Läs vad andra bloggare tycker: Jesper Svensson, Mikael Ståldal, Runo Johansson, Hanna Wagenius, Motpol, Ankersjö, Andreas Froby och Linnéa Darell.

2 kommentarer:

Anonym sa...

populism har ju aldrig varit fp:s melodi.Högern vann ju valet senast genom ren populism.Skrämmande hur ni lyckades lura vanliga människor att rösta höger.lönerna har sänkts de sjuka de som inte har förmågan att kunna jobba behandlas som bluffmakare.ni har lyckats skapa ett samhälle med otrygga människor ,men det var kanske tanken?

Seved Monke sa...

Öööööh....

Vann inte Alliansen bland annat valet på grund av att Göran Persson ignorerade jobbfrågan i valrörelsen totalt? Och för att Sossarna var så trötta på sig själva att dom inte ens orkade mobilisera sina gräsrötter.

Du vet uppenbarligen inte vad du pratar om. Varför ska inte människor som kan arbeta arbeta? Varför ska människor som inte är sjuka vara sjukskrivna. Nu är sjukskrivningarna på en Europeisk nivå, tacka Alliansen för det istället för att låta så bitter.

Och sluta kommentera anonymt, det blir så torftigt och du ger ett väldigt fegt och mesigt intryck.

Mvh

Seved Monke