måndag 5 april 2010

Om Sverigedemokraterna och deras rashets...

Jag har växt upp på Larvigatan i Landskrona, mina farföräldrar kommer därifrån. Jag bodde där under 70-talet och då var Landskrona en blomstrande industristad. Idag är Landskrona en problemstad där Sverigedemokraterna får 20 procent av Landskronabornas röster.

Att en person dödas på en parkeringsplats är djupt tragiskt. Att SD försöker plocka politiska poänger på denna händelse är lika tragiskt. SD lever på att måla upp muslimer som något ont. De generaliserar och drar alla över en kam. Det kristna "svenska" står för något gott ofh det onda "muslimska" får stå för allt som är dåligt. Utan denna polemik och utan detta motsattsförhållande skulle SD inte ha något existensberättigande. SD vill att folk ska vara rädda. De vill försöka få oss att tro att muslimerna kommer att ta över världen. De vill att folk med utländsk bakgrund är mer våldsbenägna en inhemska fina svenskar. Till SDs förtret fungerar inte denna taktik. Svenska folket genomskådar deras pinsamma propaganda och Åkesson och hans skräniga följeslagare ligger under fyra procent. Svenska folket vill inte lägga sin röst på ett rasistiskt parti, de vill att alla ska behandlas lika.

Jag tror folk blir äcklade av att SD försöker plocka politiska poänger på en människas död. Ni Sverigedemokrater genomskådas gång på gång men ändå fortsätte ni låta era företrädare bete sig som svin. Ni är vidriga och borde skämmas.

8 kommentarer:

Joakim Larsson sa...

7,6% i Sentio.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2010/04/04/rekordnotering_for_sverigedemokraterna_7

bloggare på icedaniel.se sa...

Mats Alm har väl hängt ut ganska väl i tidningarna och han ärväl inte dämd för något. Däremot är det ingen som verkar tycka synd om honom bland bloggarna. Luktar det dubbelmoral eller...

Kraxpelax sa...

Det är riktigt. Du har rätt. Sverigedemokraterna hetsar. De är en samhällsfara. Det här fallet har ingenting med invandring att göra. Det är en synvilla som de här aporna fullständigt samvetslöst utnyttjar för sina politiska syften. Vi måste alla bjuda till för att trycka ner det här grobianpartiet under spärren.
.
Vad såna här hemskheter egentligen handlar om är något helt annat:
.
Viktig uppdatering.
.
- Peter Ingestad, radikalkonservativ

Classe sa...

Varför flyttar du inte tillbaka till ditt älskade Landskrona?
Rikta kritiken mot dem som förtjänar det i stället din jävla pajas.

Stormstereo sa...

Sverigedemokraternas hatkampanj sprider sig vidare till din blogg verkar det som. Det är bra på ett sätt, de sänker sig själva.

Jan Rejdnell sa...

En rättsprincip är att inte döma någon på förhand innan domstolen gjort det. Den rättsprincipen struntar SD blankt i. I Vilda Västern hade pöbeln makten och hängde hästtjuvar i närmsta träd - så var det klart. Varför var inte SD på plats och utnyttjade närmsta lyktstolpe så var processen redan klar? Visst ja, ni skulle stjäla lite röster först...

Seved Monke sa...

Classe, tack för en klok kommentar, du bidrog verkligen till debatten.

Ni är så patetiska, ni Sverigedemokrater som hetsar på nätet. Hur många är ni egentligen? Har ni en egen lite mejllista där ni hetsar varandra? Har ni inget annat att göra i livet än att sitta framför datorn och sprida ert hat? Ritar ni hakkors på väggarna i skolan? Känner ni er busiga då?

Kanske beror ert beteende på dåligt självförtroende eller något annat. En trasig barndom kanske? Ni kanske skulle söka hjälp istället?

Men lycka till i livet Classe, det kommer säkert att gå jättebra för dig!

Mvh

Seved

Anonym sa...

Kanske förövaren skall söka hjälp istället?

Han behöver nog det mycket mer än andra som bara har en åsikt...