lördag 18 september 2010

Se till att Sverige får en stabil regering!

Gå inte på de rödgrönas försök till att svartmåla Alliansen beträffande sjukförsäkringen. De som är sjuka kommer i framtiden också att få sjukpenning. Allt annat är ren lögn och ett desperat försök från den rödgröna röran att vinna röster. Rösta på Alliansen i morgon!

De rödgröna kan inte vinna valet, de ligger för långt efter, så en röst på de rödgröna är bortkastad. Men du som väljare kan se till att Sverigedemokraterna inte blir vågmästare.
Se till att Sverige får en stabil regering, rösta på Alliansen!

Helena skriver också om detta.

torsdag 16 september 2010

Alliansen leder med 9 procentenheter!

I den senaste mätningen, tre dagar innan valet leder Alliansen med 9 procentenheter. Jag har sagt att Folkpartiet kommer att få 10 procent i valet. Just nu ligger vi på 7,8 procent. Vi får se om jag får rätt. En sak är helt säker, Alliansen får egen majoritet.

Vill du rösta på ett rasistiskt parti?

I SvD skriver två danskar om hur Dansk Folkeparti har förändrat det politiska samtalet under de senaste åren. Att demonisera och spotta på muslimer som grupp har blivit vardagsmat i Danmark. Jag har själv bott i Danmark och mina vänner därifrån berättar att många av deras bekanta idag är öppna rasister. Det är inget man skäms över och något som många danskar inte ens reflekterar över.

Jimmie Åkesson ser naturligtvis upp till Pia Kjaersgaard, Dansk Folkepartis partiledare, och hyllar henne som ett ideal. Hon har ju genom sin hets och hatpropaganda mot muslimer lyckats göra Danmark till det rasistiska land som det idag är.

I Sverigedemokraternas värld står det svenska rena vackra mot det utländska fula muslimska. Det är denna polemik som ger SD existensberättigande. Därför bygger dom hela tiden på myten om att alla invandrare är onda och alla svenskar är goda. De vill av taktiska skäl inte prata om ras eftersom de vet att de skrämmer iväg väljare utan talar istället försåtligt om kulturella skillnader.

Det finns en miljon invandrare i Sverige. Människor som har kommit hit och som bidrar till välfärden i vårt land. Men precis som det finns svenskfödda svenskar som är arbetslösa finns det invandrade svenskar som inte har några jobb att gå till. Det är ett problem för alla som lever i ett utanförskap och våra politiker måste göra vad som kan för att fler människor kommer in på arbetsmarknaden. Nyamko Sabuni (FP), som är integrationsminister jobbar med dessa frågor dagligen. De som kommer hit måste lära sig språket och sedan skaffa sig ett arbete. Det är så vi löser de integrationsproblem som finns. Men lösningen är inte att måla ut en hel grupp människor som våldtäktsbenägna kvinnomisshandlare. En sådan politik leder bara till mer hat, mer våld och i längden ett mycket otrevligt samhälle att leva i.

Låt er inte luras av Jimmy Åkessons fina kostymer och fina ord om att han värnar om Sverige. Det Sverige han vill ha är delat i två, fullt av hat och rasism och kommer inte att leda till något annat än att de problem som finns blir större.

Frågan du ska ställa dig är om du vill ha det som i Danmark? Vill du att rasism ska florera fritt i samhället? Vill du att människor som kommer hit behandlas olika än de som är födda i landet? Och vill du verkligen lägga din röst på ett parti som drivs av en enda fråga, hatet mot invandrare?

tisdag 14 september 2010

Endast några dagar kvar till valseger!

Alliansen ökar försprånget. I den senaste Skop-mätningen ökar de borgerliga partierna med fyra procentenheter. Folkpartiet ligger stadigt på 8 procent. Sossarna rasar till nivåer som är dom lägsta på 70 år. MP rasar lika mycket och har förlorat en tredjedel av sitt väljarstöd sedan i somras. Det är onekligen skönt att media och bloggare har sett bakom Wetterstrands frälsningsretorik. Hade jag varit grönröd valarbetare hade jag helt gett upp vid detta laget.

Jag skulle bli väldigt förvånad om Alliansen inte får egen majoritet. Hur skulle Mona Sahlin, två ilskna språkrör och Lars Ohly kunna vända det här? Vi kommer att få egen majoritet, SD kommer att stå utan inflytande och de grönröda kommer efter valet att splittras och snabbt bli en pinsam parantes i Sveriges historia. En mycket trevlig utveckling för oss som är Alliansvänner!

måndag 13 september 2010

Lyssna på partisekreterare Erik Ullenhag beträffande Sverigedemokraterna

Tre skäl för att rösta på Alliansen

Expressen skriver idag om 10 skäl till varför man ska rösta på Alliansen och inte på de grönröda.

Här följer mina tre starkaste skäl för att du ska rösta på Alliansen:

För det första. Arbetslinjen. Självklart ska det löna sig att arbeta. De som arbetar ska ha få mer pengar i plånboken än de som inte arbetar. Detta gör att fler människor bidrar till sin egen försörjning och i längden klarar vi den välfärd vi behöver. Om inte arbete lönar sig framför ett passivt bidragsmottagande vill inte människor arbeta och vi får ett system som tar från de som verkligen behöver hjälp. Det var så det såg ut för fyra år sedan när Alliansen tog makten. Vill vi återvända till ett sådant system?

För det andra. Socialdemokraternas hyckleri. Å ena sidan anklagar socialdemokraterna Alliansen för att vara cyniska men samtidigt så har man accepterat 95 procent av de skattesänkningar som Alliansen har infört. Dessutom så vill man sänka skatten åt pensionärerna med 17 miljoner. Detta är inte trovärdigt. Socialdemokratin är ett parti som är helt vilse och låter sig styras av fanatiska miljöhetsare och kommunister.

För det tredje. Håll Sverigedemokraterna utanför inflytandet och rösta därför på Alliansen. Om Alliansen inte får egen majoritet så kommer Sverigedemokraterna att bli vågmästare. Det innebär att de kommer att få stort inflytande över svensk politik och hets och hat mot muslimer, homosexuella och andra minoriteter kommer att bli vardagsmat. Om Alliansen däremot får egen majoritet så får vi en stabil regering som kommer att fortsätta att ta ansvar för Sverige.

Jag skriver på Neos hemsida

Magasin Neo har på sin hemsida en presentation av liberala kandidater. I fredags var det min tur. Läs texten här.

söndag 12 september 2010

Rösta på Alliansen och ge inte SD något utrymme

Om en vecka går Sverige till ett ödesval. Det handlar inte bara om att socialdemokratins hegemoni kommer att brytas men också om svenska folket vill ge ett främlingsfientligt parti inflytande. Sverigedemokraternas våta dröm är att de blir vågmästare. Får inte de grönröda eller Alliansen egen majoritet kan de inte bilda en majoritetsregering och då kommer SD bli just detta. Detta vore en katastrof för Sveriges framtid. Vi behöver stabilitet för att klara av framtidens utmaningar, inte hat och hets mot enskilda grupper.

Alliansen har visat svenska folket att arbetslinjen är ett vinnarkoncept och svenskarna har köpt politiken. Detta framgår med tydlighet i den senaste opinionsmätningen där Alliansen leder med tio procentenheter mot dom grönröda och får egen majoritet.

Låt inte Sverigedemokraterna få någon inflytande. Låt inte bruna mörka krafter förstöra de möjligheter vi har. Rösta på Alliansen nästa söndag!

Alexander Bard skriver ett intressant inlägg på Liberatis hemsida. Per Altenberg och Helena skriver också om detta.

fredag 10 september 2010

Wetterstrand sviker Sahlin...

Alla som såg SVTs utfrågning av Maria Wetterstrand igår kväll insåg att hon slingrade sig som en ål. Framför allt när hon fick frågan om hon kunde tänka sig att regera med Alliansen i det fall SD blir vågmästare. Alla förstår att den dagen Fredrik Reinfeldt ringer till de båda språkrören Maria Wetterstrand och Peter Eriksson och bjuder in dessa två till regeringssamarbete så kommer ingen av dom att tacka nej. Det finns inte på kartan att de säger nej till ministerposter, de är båda alldeles för ideologiskt överstimulerade för att hålla ihop den rödgröna röran. De vill ha makt. De vill få människor att köra mindre bil, aveckla kärnkraften och tvinga alla som bor i en stad att ta cykeln. Den allians man bildat med S och V var bara ett försök att nå denna makt. När inte denna taktik fungerade så kommer man att svika sina samarbetspartier.

Igår så konstaterar merparten av MPs toppar runt om i landet att de mer än gärna hoppar i samma säng som Alliansen för att hålla SD utanför inflytande. Och detta gäller självklart också Peter Eriksson och Maria Wetterstrand. Av denna anledning måste Maria tyckt att det var aningen pressande att åtta gånger i direktsänding ljuga. Men det var väl därför hon blev så arg.

Avslutningsvis. En person som verkligen måste känna en total känsla av uppgivenhet idag är Mona Sahlin. Sossarna är en spillra av sitt forna jag och arbetarpartiets storhetstid är ett minne blott. Kommunisten Lars Ohly som hon tvingades in i ett samarbete med med lyfter inte ett finger för att ens låtsas att dom rödgröna är överens och nu lägger Maria Wetterstrand benen på ryggen. Djupt inne måste hon längta efter måndagen den 20 september, då hennes årslånga Golgatavandring äntligen är slut.

Kryssa mig i valet!

Jag kandiderar till riksdagen och till kommunfullmäktige i Stockholm. Om jag blir inkrysssad i riksdagen kommer jag främst att jobba för att alla människor ska ha samma rättigheter. Diskriminering av någon minoritetsgrupp får inte accepteras, oavsett om det gäller invandrare, homosexuella eller äldre.

Om du personvalskryssar mig och jag kommer in i kommunfullmäktige i Stockholm kommer jag att driva följande frågor:

-Jag brinner för vattenburen kollektivtrafik. Vi måste utnyttja vattnet i Stockholm mer. Alla partier har i åratal nu pratat om att vi måste använda Stockholms vatten för att transportera människor och nu är det dags att göra något åt saken.

- Ungdomsbostäder. Stockholm växer med minst 20000 människor per år. De som har det svårast att hitta någonstans att bo är unga människor. Vi måste bygga fler billiga lägenheter med enklare standard så att unga kommer in på bostadsmarknaden.

-Jag anser att vi måste bygga ut kollektivtrafiken men också Förbifart Stockholm. Av 21 km kommer 17 gå under marken. Detta stör inte vår miljö. I framtiden kommer Stockholmarnas bilar att drivas av förnyelsebara drivmedel. Samtidigt måste vi också bygga ut kollektivtrafiken, Förbifart Stockholm utesluter inte mer spårvägar.

lördag 4 september 2010

Uppriktigt sagt...

Det är patetiskt av så många i oppositionen att hävda att all media springer borgarnas ärenden. Prata politik istället, säg vad ni vill göra. Svenska folket har genomskådat er retorik och vill inte att ni ska bilda regering. Att skylla på pressen blir löjeväckande.

Jag tycker svenska folket ska vara glada över att de har nyhetsredationer som ser på verkligenheten som den är och inte som de grönröda önskar att den var.

fredag 3 september 2010

Härvan om sossarnas fulspel växer...

Alla som såg partiledarutfrågningen med Fredrik Reinfeldt igår kan inte ha missat att en läkare som svarade på frågor sjukförsäkringen var en socialdemokratisk valarbetare. Detta är såklart generande för SVT men framför allt för socialdemokratin. Man kan inte vinna röster genom att prata om sin politik och istället måste man använda sig av fula knep. Jag är övertygad om att detta inte ger något ökat stöd, istället ökar det bara på folkets förakt mot Mona Sahlin.

Som om det inte skulle vara tillräckligt så ljuger dessutom läkaren, vilket pressekreteraren på Samhall kan intyga. Det går inte till så som den S-märkte läkaren påstår.