fredag 3 september 2010

Härvan om sossarnas fulspel växer...

Alla som såg partiledarutfrågningen med Fredrik Reinfeldt igår kan inte ha missat att en läkare som svarade på frågor sjukförsäkringen var en socialdemokratisk valarbetare. Detta är såklart generande för SVT men framför allt för socialdemokratin. Man kan inte vinna röster genom att prata om sin politik och istället måste man använda sig av fula knep. Jag är övertygad om att detta inte ger något ökat stöd, istället ökar det bara på folkets förakt mot Mona Sahlin.

Som om det inte skulle vara tillräckligt så ljuger dessutom läkaren, vilket pressekreteraren på Samhall kan intyga. Det går inte till så som den S-märkte läkaren påstår.

9 kommentarer:

Johannes sa...

Det verkar som att detta riskerar att slå tillbaka mot S på samma sätt som Joe the plumber gjorde för McCain/Palins katastrofala presidentvalskampanj. Den var också full av negative campaigning på minst sagt dubiösa grunder.

Kristina sa...

Jag vill bara säga att det är så osmakligt! De borde presentera sin politik istället för att hålla på med sådan smörja. Har man inget vettigare att tala om än stadsministerns privatekonomi och tala osanning om sjukförsäkringen, så har man väldigt lite att tillföra valrörelsen.

Niclas Selberg sa...

Det låter förjävligt får jag säga. Bra att det kom upp i dagen iaf.

Knapsu sa...

Minst lika osmakligt är att Gustaf Holmius fick komma till tals i intervjun med Mona Sahlin. Han är ordförande för Villaägarnas Riksförbund, en av de borgerliga lobbyistorganisationerna.

Seved Monke Ajneståhl sa...

Man Knapsu, var denna hemska borgare med i en presskonferens nästa dag? Det är onekligen en skillnad, eller hur?

Bra att det avslöjades hur S arbetar, folk behöver få veta.

Mvh

Seved

HumanLabRat sa...

Alltså tror ni själva på det ni skriver? Eller är det era försvarsmekanismer som helt tagit över så ni ska slippa se resultatet av Alliansens politik? Sanningen är tydligen obekväm. Men då ska man också komma ihåg att likgiltighet faktiskt är delaktighet. Det kvittar vad Alliansens än ställer till med så kommer ni alltid att skylla på "sossarna"!

Stardust sa...

Där tappade du min respekt, Seved. Vad har du för belägg att Teichert "ljuger"?

Stardust sa...

Läs denna: http://stardustsblogg.blogspot.com/2010/09/perversa-effekter-och-anekdotisk.html

Seved Monke Ajneståhl sa...

Hej Humanlabrat och Stardust!

Svenska folket tycker uppenbarligen inte att Alliansen ställer till med något. Tvärtom tycker det att Alliansen gör ett bra jobb. Allt talar för en Alliansseger, det kom en mätning senast idag. Och Lars Ohlys utspel om en vikarieskatt måste fått socialdemokraternas strateger att gråta blod.

Stardust, jag hade i åtanke vad Samhalls pressekreterare skriver.
Han uttalar sig om också om socialdemokratins föraktfulla syn på Samhall. Här har du länken om du vill läsa:

http://blogg.gp.se/ledarbloggen/2010/09/03/bananskalet-jorg/

Med en önskan om en trevlig kväll!

Seved